Aktuality

Zahrajte si golf v Turecku!

 

 

Kromě kávy a čaje proslavila zemi také skvělá kuchyně. Až budete v Turecku, nezapomeňte ochutnat kebab – pokrm z mletého masa, který se podává na špejli. Oblíbenou sladkou tečkou je baklava, dezert s oříšky a medem.

 

 

Nejen jídlem živ je člověk. Nenechte si ujít zážitek v podobě jízdy místním mikrobusem – jsou nacpané k prasknutí a kromě lidí se budete mačkat také se slepicemi a kozami. Nezbude vám než věřit, že turecký talisman nazar vás opravdu ochrání. Turci totiž věří, že modrobílé oko chrání domácnosti, obchody, restaurace, ale i auta a autobusy před zlem. Proto je k vidění prakticky všude.

 

 

Turecko je také vyhlášenou golfovou destinací, většina golfistů míří do Beleku. Původně rybářská vesnička, do které občas někdo zavítal kvůli pozorování mořských želv, je dnes jedním z nejnavštěvovanějších prázdninových letovisek.

 

 

V Beleku si můžete zahrát na čtrnácti hřištích, na designu některých areálů se podílely i takové golfové hvězdy jako Nick Faldo nebo Colin Montgomerie. Pak už zbývá jen návštěva Istanbulu. Věděli jste, že Istanbul je jediným městem na světě, které se rozkládá na dvou kontinentech?

 

 

Mrknětě na golfový balíček v Turecku, který patří mezi našimi klienty k nejoblíbenějším: ZDE

Zpět na výpis novinek