Aktuality

Zahrajte si golf doma nebo na zahradě

 

Na první pohled se zdá, že mimo golfový areál si golfista nezahraje. Vždyť na jednu ránu hráčům často nestačí ani pět set metrů čtverečních, tedy podobný prostor, jaký potřebuje atlet k oběhnutí oválu. Přesto může i golfista trénovat v pohodlí domova.

 

K dostání je spousta tréninkových pomůcek, díky kterým se s trochou fantazie v golfový areál změní i byt nebo malá zahrada. A to celkem rychle a velmi jednoduše.

 

Dlouhá hra se dá pilovat například na drivingu vyrobeném na zahradě. Stačí si pořídit speciální SÍŤ a upevnit ji třeba mezi stromy. K dostání jsou i takzvané stany, které jsou opatřené TERČEM pro trénink přesnosti ran.

 

Další možností jsou speciální LEHKÉ MÍČE, které mají třetinový dolet ve srovnání s míčky klasickými. Golfista nepotřebuje síť ani nic jiného a zároveň nemusí mít strach, že něco rozbije, když mu rána nevyjde. Jeden míček stojí přibližně deset korun a na rozdíl od toho golfového ho jen tak neztratíte.

 

Pro trénink krátké hry jsou na trhu speciální KOŠE NA ČIPOVÁNÍ. Čím větší prostor má hráč k dispozci, tím delší příhry může trénovat. Čipovat se dá samozřejmě také k JAMCE S PRAPORKEM, která stojí pár korun.
 

V putting green se může během chvíle proměnit nejen byt, ale třeba i kancelář. Stačí, když si golfista pořídí PLASTOVÉ NEBO KOVOVÉ JAMKY či PATOVACÍ KOBEREČKY z nejrůznějších materiálů, které stimulují povrch greenů.

 

Velmi populární jsou speciální CESTOVNÍ SETY NA PATOVÁNÍ, které využijete také na služební cestě nebo na dovolené. Vedle skládacího putteru obsahuje i jamku a míček a rozložit ho lze kdekoliv.

 

A kdo by chtěl trénovat z pohodlí křesla? Může si na internetu pustit lekci s profesionálním trenérem nebo se třeba začíst do jedné z instruktážních či zábavných GOLFOVÝCH KNIH plných zajímavých tipů.

 

Tipy na další tréninkové pomůcky najdete na našem webu ZDE

 

Po dobu vládou nařízené karantény vám nabízíme dopravu po ČR při nákupu nad 500 Kč ZDARMA a možnost výměny nevyhovujícího zboží na NAŠE náklady.

 

 

 

Zpět na výpis novinek