Vážení golfisté, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. je kamenný obchod UZAVŘEN. Hezké Velikonoce ♥

Aktuality

Víte, jak vybrat golfový vozík?

 

Někteří hráči golfový vozík nepoužívají, aby se z jejich hry nevytratil sportovní ráz. Pro golfisty, kteří nejsou úplně v kondici, ale vozík představuje jedinou možnost, jak s plným bagem obejít celou osmnáctku a zůstat v pohodě. 

 

Použití golfového vozíku může mít pozitivní vliv i na skóre. Tahat na zádech čtyři hodiny přes deset kilo totiž nemusí být vyčerpávající jen pro děti, golfistky a hráče se zdravotním hendikepem.

 

Vybrat si můžete z vozíků dvoukolových, tříkolových, čtyřkolových a elektrických. Finanční rozdíl mezi dvoukolákem a luxusním elektrickým vozíkem je v řádu desetitisíců korun. A právě nízká cena je hlavní výhodou dvoukolových golfových vozíků, které jsou až na výjimky úžasně skladné a lehké.

 

Tříkolka a čtyřkolka mají zase větší stabilitu a lepší ovladatelnost v náročném terénu. Hráč je netáhne za sebou, ale tlačí je, což je zdravější pro jeho záda. Elektrické golfové vozíky jsou konstrukčně podobné obyčejným tříkolovým a čtyřkolovým, navíc mají pohonnou jednotku a baterii, která hráči vydrží jedno až dvě kola. Jejich ovládání je jednoduché.

 

Vyberte si nový golfový vozík ZDE

 

Zpět na výpis novinek